Fetesti, Strada Calarasi nr. 543

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

JALUZELE VERTICALE INTERIOR

JALUZELE VERTICALE INTERIOR

Jaluzelele verticale reprezinta alegerea perfecta atat in spatiile de locuit cat si in sediul firmelor. Acest material a fost preferat si in cadrul institutiilor de invatamant (scoli, gradinite, universitati, etc). Va punem la dispozitie o gama variata de culori cu un model deosebit, care se preteaza in orice fel de spatiu.

Jaluzele verticale pentru interior sunt foarte practice, intrucat asigura racoarea naturala chiar si in zilele cele mai caniculare.

De asemenea, permit reglarea luminozitatii pana la nivelul convenit, pentru confortul optim din orice moment al zilei.

Pornind de la idea de a proteja incaperile de razele de soare si totodata de a decora ferestrele intr-un mod elegant si de bun gust am conceput cel mai simplu si eficient produs – jaluzele textile pentru interor.

Jaluzelele verticale pentru interior sunt produse din componente de inalta calitate ce le asigura fiabilitate si exploatare indelungata, fiind modelate dupa dorintele si gustul dumneavoastra. Jaluzelele verticale sunt compuse din lamelele textile si garnisa de aluminiu. Garnisa se poate monta pe glaful ferestrei, pe tavan sau pe perete cu ajutorul consolelor de prindere. Fiecare lamela componenta a acestor jaluzele are in partea de jos o greutate care tine lamela vertical si intinsa. Lamelele textile au tesaturi fine, intr-o varietate larga de culori, adaptabile oricarui tip de interior.

Jaluzelele verticale se pot monta pe planseurile si tavanele incaperilor cu ajutorul clipsurilor de prindere cu care este echipata garnisa, iar pentru prinderea pe grinzi , stalpi si pereti , jaluzelele verticale vor fi echipate cu console de prindere.

Jaluzele verticale pentru interior sunt sisteme moderne de umbrire care au doua mari avantaje:

  • - asigura umbra si realizeaza economii la factura de energie electrica (deoarece nu mai este necesar sa utilizezi aerul conditionat si sa te expui riscurilor acestuia)
  • - contribuie la crearea unei atmosfere foarte primitoare. Pentru aceste produse iti punem la dispozitie o gama foarte variata de culori din care le poti alege pe cele pe care le preferi.

Jaluzelele verticale produse de societatea noastra sunt de o calitate superioara, aceasta fiind data de garnisa din aluminiu ajutata de axul sau interior, fabricat tot din aluminiu si echipata cu componente de cea mai buna calitate. Gama variata de modele si culori a paletarului nostru de jaluzele verticale a fost selectata pentru a satisface cerintele clientilor nostri.

COMANDA ACUM

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

Puteti folosi formularul de mai jos pentru a comanda acest produs/serviciu sau sa solicitati mai multe detalii© Copyright 2016 - Teba Com SRL - toate drepturile rezervate | creare site: WebSitesDesign.ro

Site-ul www.tebacom.ro respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

Colectarea si utilizarea informatiei
Societatea este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde sau oferi aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la contact@tebacom.ro cu subiectul “stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 5 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email, etc.). Aceste informatii sunt folosite pentru a contacta utilizatorul si pentru a-i oferii serviciile potrivite cu nevoile companiei pentru care cere o oferta.