Fetesti, Strada Calarasi nr. 543

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

Beneficiile Rulourilor Exterioare din Aluminiu

  1. Asigura umbrire si control asupra nivelului de lumina care patrunde in casa;
  2. Protectie imotriva conditiilor meteo dificile (vant,ploaie);
  3. Reduce consumul de energie necesar sistemelor de aer conditionat;
  4. Reduce semnificativ costurile de incalzire in perioada rece a anului;
  5. Protejeaza impotriva zgomotului;
  6. Contribuie la procesul natural de ventilatie;
  7. Va ofera protectie antiefractie;
  8. Durabilitate, deoarece, fiind din aluminiu vopsit in camp electrostatic, nu se decoloreaza;
  9. Protejeaza tamplaria. dar şi un aspect estetic net superior faţă de grilajele metalice.

PRETURI:
– culoare alb: 360 lei /mp.
– culoare maro,mahon sau stejar: 590 lei/mp.

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

CALCULATOR FERESTRE

Calculati pretul pentru ferestre si usi PVC, simplu, de acasa!

CALCULEAZA PRETUL

CERERE OFERTA© Copyright 2016 - Teba Com SRL - toate drepturile rezervate | creare site: WebSitesDesign.ro

Site-ul www.tebacom.ro respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

Colectarea si utilizarea informatiei
Societatea este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde sau oferi aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la contact@tebacom.ro cu subiectul “stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 5 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email, etc.). Aceste informatii sunt folosite pentru a contacta utilizatorul si pentru a-i oferii serviciile potrivite cu nevoile companiei pentru care cere o oferta.