Fetesti, Strada Calarasi nr. 543

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

                              Ferestre cu geam termopan

Prin intermediul ferestrelor cu geam termopan realizate din tamplarii de PVC sau aluminiu de catre firma noastra, beneficiati de un plus de confort termic si fonic in interiorul caminului dumneavoastra.

Usi cu geam termopan

Modelele de usi pe care firma noastra vi le ofera sunt usi de exterior, usi de interior si usi cu dubla deschidere cu glisare din profile PVC sau aluminiu cu sticla simpla sau mata, cu panel sau combinatie. Sunt disponibile in varianta alba sau lemn si in curand si in culori uni. Pot avea sistem normal de deschidere sau sistem oscilobatant si pot fi realizate cu panou decorativ, sticla clara, sticla mata, sticla sablata, oglinda sau geam termopan cu combinatie de sticla.

usi-termopan

Accesorii

– feronerie GEVISS de inalta calitate, cu o garantie de 12 luni
– geam termopan
– plase insecte tratate anticorodare
– garnituri etansare
– panel sandwich PVC cu o buna izolare termica

Modelele pot fi cele clasice sau, pot fi modele propuse de dumneavoastra, firma noastra punandu-va la dispozitie o gama larga de produse si accesorii.

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

CALCULATOR FERESTRE

Calculati pretul pentru ferestre si usi PVC, simplu, de acasa!

CALCULEAZA PRETUL

CERERE OFERTA© Copyright 2016 - Teba Com SRL - toate drepturile rezervate | creare site: WebSitesDesign.ro

Site-ul www.tebacom.ro respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

Colectarea si utilizarea informatiei
Societatea este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde sau oferi aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la contact@tebacom.ro cu subiectul “stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 5 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email, etc.). Aceste informatii sunt folosite pentru a contacta utilizatorul si pentru a-i oferii serviciile potrivite cu nevoile companiei pentru care cere o oferta.