Fetesti, Strada Calarasi nr. 543

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

ROLETE ZI/NOAPTE INTERIOR

ROLETE ZI/NOAPTE INTERIOR

Roletele textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentând o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, în anumite situatii putând înlocui jaluzelele verticale.

Roletele sunt o solutie de umbrire durabila si practica.

Rolete sunt foarte originale, potrivite pentru orice camera. Ele ne atrag cu usurinta prin simplitatea si eleganta acestora.

Roletele sunt potrivite pentru toate tipurile de ferestre. Fie ca dorim sa cream un decor simplu sau sa cream un look decorativ, rulourile ne ofera multiple posibilitati.

Rulourile de zi/noapte pot fi alegerea potrivita, deoarece atunci cand sunt inchise, acopera fereastra in intregime, blocand soarele si retinand caldura. Functioneaza cu ajutorul mecanismului montat desupra geamului, oferind astfel un design simplu si functional. Daca ne alegem  rolete, le alegem pe cele care nu permit patrunderea razelor de soare – este important in locuintele care au ferestrele in partea de sud sau vest. Chiar si iarna, cand soarele este mai jos, ne poate deranja in efectuarea activitatilor zilnice.

Roletele sunt una dintre cele mai importante accesorii practice pentru locuinte. Daca trebuie suspendata la fereastra din dormitor, trebuie sa acopere bine fereastra si sa nu fie prea transparenta. Roletele, datorita faptului ca au o suprafata destul de mare, pot avea o influenta decisiva la aspectul intregii camere.

Roletele de zi/noapte sunt un produs nou, modern, care datorita tesaturii din care sunt confectionate va permit sa controlati lumina ce intra in spatiul dumneavoastra intr-un mod nou, diferit fata de produsele deja consacrate din domeniul umbririi.

Roletele de zi sau de noapte sunt ca o perdea de doua straturi, rezultand din tesatura cu dungi din materiale opace si transparente.  Doua straturi de tesatura din acest sistem sunt de indeajuns pentru a obtine gradul dorit de umbrire al camerei atunci cand sunt combinate partial sau complet.

COMANDA ACUM

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

Puteti folosi formularul de mai jos pentru a comanda acest produs/serviciu sau sa solicitati mai multe detalii© Copyright 2016 - Teba Com SRL - toate drepturile rezervate | creare site: WebSitesDesign.ro

Site-ul www.tebacom.ro respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

Colectarea si utilizarea informatiei
Societatea este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde sau oferi aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la contact@tebacom.ro cu subiectul “stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 5 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email, etc.). Aceste informatii sunt folosite pentru a contacta utilizatorul si pentru a-i oferii serviciile potrivite cu nevoile companiei pentru care cere o oferta.