Fetesti, Strada Calarasi nr. 543

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

RULOURI ALUMINIU EXTERIOR

RULOURI ALUMINIU EXTERIOR

Rulourile exterioare sunt concepute pentru asigurarea unei bune izolări termice, fonice şi chiar pentru siguranţa bunurilor din căminul tău. Atunci când sunt închise, rulourile garantează întuneric complet, atunci când lamelele sunt deschise, rulourile filtrează lumina.

Rulourile exterioare protejeaza ferestrele de intemperii si obtureaza complet patrunderea luminii in încapere.

De asemenea, rulourile exterioare protejeaza ferestrele de intemperii si obtureaza complet patrunderea luminii in încapere.Rulourile ofera o buna izolare fonica si termica, sunt foarte rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a altor factori de mediu.  Prin montarea rulourilor exterioare la distante de 4-7 cm fata de fereastra se realizeaza un strat izolator intre mediul inconjurator si fereastra, ceea ce va duce la amortizarea in timp a costurile rulourilor (caldura din interior nu se mai disipa in exteriorul incaperii), mai ales cand se combina cu tamplarie pvc cu geamuri termopan (ferestre termopan).

Studiile arata ca existenta rulourilor poate reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB, ca in cazul unei montari profesionale prin imbinarea perfecta a suprafetelor de contact.

Rulourile exterioare pentru termopane sunt componente facultative, dar foarte importante, ale tamplariei PVC cu geam termopan. Pot fi de asemenea folosite si atunci cand profilele PVC sunt inlocuite de unele din aluminiu sau de lemn. Se pot monta atat in dreptul geamului termopan cat si in dreptul intregii tamplarii PVC.

In timpul iernii, rulourile tin inghetul si frigul la distanta de tamplaria PVC, contribuind la diminuarea pierderilor de energie termica. Se estimeaza ca in functie de tipurile de rulouri exterioare, in anotimpul rece se poate creste eficienta termica a usilor sau termopanelor cu pana la 30%, datorita faptului ca lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica.Rulourile exterioare ofera intimitate fara a bloca lumina sa intre in incapere. Odata cu reglarea nivelului de lumina permis intr-o camera se regleaza si nivelul de vizibilitate astfel incat se poate beneficia atat de lumina naturala cat si de intimitate.

Cresterea nivelului de lumina nu este direct proportionala cu cresterea nivelului de vizibilitate dintspre exterior spre interior. Acest lucru poate fi valabil pentru o locuinta aflata la parter insa odata cu cresterea inaltimii, lamelele rulourilor exterioare, pozitionate perpendicular cu geamul, pot creste la maxim nivelul de lumina si pot bloca complet vizibilitate de la nivelul solului. Conteaza insa si latimea lamelelor.

Rulourile exterioare pot fi folosite pe post de plase de insecte astfel incat atunci cand este aerisita o camera sa nu patrunda si tantarii sau alte insecte. Pentru o eficienta maxima este important ca distanta dintre lamele sa nu fie prea mare, adica acestea sa fie cat mai mici.

COMANDA ACUM

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

Puteti folosi formularul de mai jos pentru a comanda acest produs/serviciu sau sa solicitati mai multe detalii© Copyright 2016 - Teba Com SRL - toate drepturile rezervate | creare site: WebSitesDesign.ro

Site-ul www.tebacom.ro respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

Colectarea si utilizarea informatiei
Societatea este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde sau oferi aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la contact@tebacom.ro cu subiectul “stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 5 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email, etc.). Aceste informatii sunt folosite pentru a contacta utilizatorul si pentru a-i oferii serviciile potrivite cu nevoile companiei pentru care cere o oferta.