Fetesti, Strada Calarasi nr. 543

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU EXTERIOR

TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU EXTERIOR

Tamplaria PVC ofera siguranta, confort, economie de energie cat şi conservarea aspectului original al locuintei dumneavoastra.

Oferim cea mai buna solutie in alegerea tamplariei PVC, datorita faptului ca ofera cea mai sigura protectie termica si fonica.

Tamplaria PVC ofera costuri reduse de intretinere, este un produs igienic fiind usor de curatat si ofera protectie fonica buna astfel incat poate fi folosit in orice zona climatica.

Ferestrele reprezinta elementul ce maximizeaza cantitatea de lumina naturala ce poate patrunde intr-o incapere si, totodata sunt cele care dau aspectul final al unei cladiri. Pentru a realiza cea mai buna alegere a ferestrelor, iti recomandam sa tii cont de o serie de factori precum: eficienta, materiale de calitate si rezistenta in timp.

Gama de produse TEBA COM contine ferestre termoizolante din PVC, care optional pot fi placate cu Aluminiu, avand standarde excelente de rezistenta si calitate, transpuse in promisiunea noastra de valoare. Oferta noastra cuprinde ferestre pentru mansarda, ferestre PVC si glafuri dar si materialele necesare pentru montarea acestora.

TEBA COM va ofera tehnologie inalta pentru cel mai ridicat nivel de confort, precum si pentru a face fata cerintelor din prezent si din viitor – fie ca este vorba despre ferestre, tamplarie PVC interioara, rulouri din aluminiu pentru exterior, rulouri pentru interior sau jaluzele verticale. Produsele noastre reprezinta balanta perfecta intre eficienta energetica si confortul personal.

Prin experienta dobandita in productia de tamplarie pvc, geam termopan si accesorii, iti oferim un design flexibil menit sa se potriveasca necesitatilor tale de stil si spatiu. Consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa alegi din varietatea de profile pvc si accesorii, cu scopul de a obtine cele mai bune rezultate pentru caminul tau la un pret pentru buzunarul tau.

Manopera de inalta calitate, siguranta, atentia la detalii, functionalitatea perfecta, atentia la economisirea de energie sunt cuvintele cheie pentru realizarea celor mai calitative produse.

COMANDA ACUM

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

Puteti folosi formularul de mai jos pentru a comanda acest produs/serviciu sau sa solicitati mai multe detalii© Copyright 2016 - Teba Com SRL - toate drepturile rezervate | creare site: WebSitesDesign.ro

Site-ul www.tebacom.ro respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

Colectarea si utilizarea informatiei
Societatea este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde sau oferi aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la contact@tebacom.ro cu subiectul “stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 5 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email, etc.). Aceste informatii sunt folosite pentru a contacta utilizatorul si pentru a-i oferii serviciile potrivite cu nevoile companiei pentru care cere o oferta.