Fetesti, Strada Calarasi nr. 543

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU INTERIOR

TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU INTERIOR

Oferim cea mai buna solutie in alegerea tamplariei PVC, datorita faptului ca ofera cea mai sigura protectie termica si fonica.

Tamplaria PVC ofera siguranta, confort, economie de energie cat şi conservarea aspectului original al locuintei dumneavoastra.

Tamplaria din PVC este cea mai buna solutie in alegerea tamplariei, datorita faptului ca ofera cea mai sigura  protectie fonica si termica. Acestea se folosesc usor si ajuta la economisirea banilor, reprezentand alegerea ideala atunci cand vine vorba de comfort si durabilitate.

Avantajele tamplariei din PVC sunt:

  • Intretinerea usora;
  • Suprafetele netede si armaturile identice in rame si canaturi;
  • Pentru micsorarea spatiului de depozitare;
  • Durata lunga de viata.

Tamplaria din aluminiu inseamna grad ridicat de stabilitate, eficienta energetica, valoare crescuta, cadru ingust si modern, functionare buna, intretinere minima si durata lunga de viata.

Tamplaria de aluminiu cu geam dublu este solutia ideala pentru cladiri complexe sau chiar locuinte, pentru care durabilitatea este factorul principal.

Combinatia unica de rezistenta si greutate redusa permite tamplariei din aluminiu cu geam dublu, sa fie eleganta si sa se integreze usor in orice cladire.Tamplaria din aluminiu cu geam dublu este vopsita intr-un camp electrostatic cu o varietate mare de culori pentru a se potrivi cu proiectarea design-ului.

Avantajele tamplariei de aluminiu:

  • Durata lunga de viata;
  • Intretinere usoara;
  • Izolare fonica excelenta oferita de geamul termopan. Nivelul fonic poate fi redus cu pana la 48% fata de geamurile normale.

COMANDA ACUM

0734.736.705 | 0728.119.141 | 0243.365.856

Puteti folosi formularul de mai jos pentru a comanda acest produs/serviciu sau sa solicitati mai multe detalii© Copyright 2016 - Teba Com SRL - toate drepturile rezervate | creare site: WebSitesDesign.ro

Site-ul www.tebacom.ro respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

Colectarea si utilizarea informatiei
Societatea este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde sau oferi aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la contact@tebacom.ro cu subiectul “stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 5 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email, etc.). Aceste informatii sunt folosite pentru a contacta utilizatorul si pentru a-i oferii serviciile potrivite cu nevoile companiei pentru care cere o oferta.